ΜΕ COURIER

Τα πακέτα των 6 φιαλών στέλνονται με σε όλη την Ελλάδα και παράδοση στην πόρτα σας με ΕΛΤΑ Courier. Εξαιρούνται απομακρυσμένες περιοχές που μπορεί να σταλεί ειδοποίηση για παραλαβή από το πλησιέστερο ταχυδρομείο.
Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τον φόρτο των Courier - συνηθίζεται το τελευταίο διάστημα. Εμείς κάνουμε αποστολές κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.

ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Οι περιοχές που καλύπτονται είναι αρχικά τα αστικά κέντρα ή όπου υπάρχει τακτικό δρομολόγιο μεταφορικής.

Οι μεταφορικές εταιρίες δίνουν τις εξής δυνατότητες:

  1. Παραλαβή από τις εγκαταστάσεις τους
  2. Παράδοση στο χώρο σας

Ο μεταφορέας θα σας καλέσει και θα κλείσει μαζί σας ραντεβού παράδοσης (συνήθως αυθημερόν και εντός ολίγης ώρας καθώς θα βρίσκεται ήδη καθ'οδόν).

Υπ' όψιν ότι η παραλαβή στο χώρο σας γίνεται στην είσοδο του χώρου σας (πολυκατοικία, κτίριο, άλλο) και όχι στην πόρτα του διαμερίσματός σας κτλ. όπως συμβαίνει με την courier.

Αναλόγως την περιοχή μπορει να σας ζητηθεί παραλαβή από τις εγκαταστάσεις της μεταφορικής.

Εάν βρίσκεστε εκτός αστικού κέντρου καλέστε μας για να υπολογίσουμε το κόστος αποστολής σε συνεννόηση με την μεταφορική εταιρία της περιοχής σας.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

Η παράδοση από την μεταφορική γίνεται για την Ηπειρωτική Ελλάδα εντός 24-48 ωρών από τη μέρα που θα λάβετε ειδοποίηση από εμάς ότι έχει αποσταλεί η παραγγελία σας.

Εάν σ΄αυτό το διάστημα ο μεταφορέας δεν σας βρει για να σας το παραδώσει τότε θα πρέπει είτε να το παραλάβετε από τη μεταφορική εταιρία είτε να πληρώσετε ξανά τη μεταφορική εταιρία για να σας το ξαναφέρει )περίπου 3,00€).

Νομός Θεσσαλονίκης (εκτός πόλης)

Καλύπτονται οι παρακάτω περιοχές:

Λαγκαδάς, Σοχός, Σταυρός, Βρασνά, Ασπροβάλτα, Μαυροθάλασσα, Τούλα, Παλαιοκώμη, Άγιος Βασίλειος, Γερακαρού, Ζαγκλιβέρι, Λαγκαδίκια, Προφήτης, Απολλώνια, Μαραθούσα, Κοκκαλού, Νέα Μάδυτος, Μόδι, Ρεντίνα, Αμφίπολη, Μεσσολακιά, Δραβίσκος, Μαυρόλοφος, Ολυμπιάδα, Κερδύλια, Ευκαρπία, Τραγιλός, Ίβηρας, Σκεπαστό, Αρέθουσα, Ασκός, Αυγή Σοχού, Πέντε βρύσες, Λητή, Λαγυνά, Μελισσοχώρι, Δρυμός, Κολχικό, Άσσηρος, Καβαλαρι, Ορφύνιο, Ορφάνι, Γαλυψώ, Καρπάνι, Κοκκινοχώρι, Ποδοχώρι, Ακροπόταμος, Πλατανότοπος

Η παράδοση γίνεται σε κεντρικό σημείο της εκάστοτε περιοχής.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (πολεοδομικό συγκρότημα εντός περιεφερειακού): Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 24,00€. Παραδίδουμε με δικό μας αυτοκίνητο κάθε ΔΕΥ & ΤΕΤ απόγευμα μετά τις 17:00.
Περιοχές έξω από τον περιφερειακό καλύπτονται με μικρή επιβάρυνση μεταφορικών.

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να κάνετε τις αγορές σας ή να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας, Βεροίας 5, Κέντρο, Άνω Λαδάδικα (VALITSA PUB)

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ:

  • Δευτέρα: 11:00-15:00
  • Τρίτη: 11:00-15:00 
  • Τετάρτη: 11:00-15:00
  • Πέμπτη: 11:00-15:00 
  • Παρασκευή: 11:00-15:00

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΟΥ Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ (δεν αφορά αποστολή με Courier)

Εάν επιλέξετε τις παρακάτω περιοχές, παράδοση δε γίνεται στο χώρο του παραλήπτη κι έτσι η παραλαβή πρέπει να γίνει από την έδρα της μεταφορικής εταιρίας.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΑΡΤΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΛΕΥΚΑΔΑ, ΛΟΙΠΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ, ΚΟΖΑΝΗ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ. ΥΠΟΛΟΙΠΟ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΑΓΡΙΝΙΟ, ΝΗΣΙΑ ΣΠΟΡΑΔΩΝ, ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΝΗΣΙΑ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Σε όλες τις προαναφερθείσες περιοχές ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργ. ημέρες από την ημερομηνία αποστολής.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ & ΤΕΤΑΡΤΗ

Παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέχρι μεσάνυχτα Κυριακής ή Τρίτης ετοιμάζονται βάσει διαθεσιμότητας για αποστολή την επομένη,

Product added to compare.